Prodej domů, bytů - Rychnov u Jablonce nad Nisou

Evidenční číslo2773DispoziceProdej domů, bytůStátČeskoLokalitaRychnov u Jablonce nad NisouMístoKokonínskáVlastnictvíosobníCena4 850 000 KčPlocha867 m²Konstrukcezděná cihlováKanalizacežumpa / septikVodaveřejný vodovodElektřina230/380 VEnergetická náročnostGMakléř Zuzana MikáskováMobil606 617 865Telefon483 314 434

Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží  v Rychnově u Jablonce nad Nisou. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě s dostupností veškerých služeb a dopravního spojení mezí městem Rychnov u Jablonce nad Nisou a Pulečným.

Dům je v udržovaném stavu, ihned obyvatelný a podsklepený. V přízemí domu najdete vstupní chodbu, kuchyň, koupelnu, WC, obývací pokoj, ložnici a dřevěné schodiště do patra. V patře jsou tři pokoje, WC a vstup na terasu za domem. V Podkroví jsou úložné prostory. 

V roce 2010 proběhla výměna oken a zateplení domu. Na pozemku patřící k domu stojí při hlavní komunikaci zděná garáž se zavedenou elektřinou, s betonovou podlahou a plechovými vraty. Dům je připojen na veřejný vodovod, elektřinu a septik umístěný na zahradě. Ve sklepě je umístěn kotel na tuhá paliva. 

Kolem domu je svažitá ale slunná zahrada. Příjezd k domu zajišťuje vlastní, asfaltová komunikace.

Možnost dokoupení stavební parcely o výměře 1874m2 navazující na zahradu u domu.

Velmi příjemné bydlení s dostatkem klidu a soukromí v žádané lokalitě. Velmi rádi Vám nemovitost představíme při osobní prohlídce.