Prodej domů, bytů - Sokolov

Evidenční číslo2854DispoziceProdej domů, bytůStátČeskoLokalitaSokolovMístoŠlikovaVlastnictvíosobníCena10 400 000 KčPlocha855 m²Konstrukcezděná cihlováKanalizaceveřejná kanalizaceVodaveřejný vodovodElektřina230/380 VEnergetická náročnostBPatropřízemíMakléřMgr. David FerfeckýMobil602 417 507Telefon483 314 426

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásnou novostavbu jednopodlažního domu o velikosti 4+kk s užitnou plochou 160m2 kolaudovanou v roce 2023 na okraji města Sokolov v zástavbě nových rodinných domů.

Objekt je napojen na kanalizaci, elektřinu, vodovod. Topení zajišťuje tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Dispozičně je dům velmi prakticky řešený, kdy po vstupu do domu následuje centrální vstupní hala se vstupy do jednotlivých místností. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a výstupem na terasu do zahrady, která je v rámci plánování a nabízí novému vlastníkovi možnost rozložení zahrady dle vlastních potřeb. V domě dále najdete dva dětské pokoje, ložnici s koupelnou, technickou místnost se sprchou, šatnu s přímým přístupem do prádelny, další koupelnu a WC s koupelnou pro návštěvy. Společenská část v domě má též své vlastní WC. Sprchové kouty mají vyhřívanou podlahu.

Město Sokolov je ideální pro pohodové a klidné bydlení s dostatkem klidu, soukromí a zeleně v okolí. V místě je veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost místní infrastruktury. V blízkosti je vlakové a autobusové nádraží. 

Pro více informací kontaktujte makléře.